Sterling Virtuoso Ambassadors

Gepubliceerd op 30 maart 2023 om 21:01

Paul Riggett (Sterling Musical Instruments) en Guy Audenaert (BrassyNation Music Consultancy) hebben hun nieuwe exclusieve Sterling Virtuoso Ambassadeurs aangekondigd.

Paul Riggett was productiemanager bij Boosey & Hawkes en bouwt sinds 1987 zijn eigen topgamma Sterling Virtuoso koperinstrumenten in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 2010 werkt hij ook nauw samen met John Packer voor wie hij instrumenten voor de middenklasse en studenten ontwikkelt die het Sterling-label mogen dragen.

Voor de Benelux, en bij uitbreiding Europa, is BrassyNation Music Consultancy een unieke distributeur. Oprichter Guy Audenaert is al vele jaren ambassadeur van Sterling Virtuoso Instruments. Hij bespeelt zelf de BBb en Eb Tuba en velen zijn hem ondertussen gevolgd.
In België werden onlangs de nieuwe Ambassadeurs geïntroduceerd. Deze musici zijn al langer overtuigd van de uitzonderlijke kwaliteiten van de Sterling Virtuoso instrumenten en worden dankzij hun open ambassadeurschap ondersteund door Sterling Musical Instruments en BrassyNation Music Consultancy.
Bekende namen als Nick Ost (pionier op het Sterling Virtuoso Euphonium in Europa), Guy Audenaert (BBb Tuba), Stefan Moeskops (Eb Tuba), Leen Vandenhende (Baritone) en Robby Boone (Soprano) krijgen nu gezelschap van aanstormende talenten Ward Dierick (Cornet), Amber Van Houtven (Tenor Horn) en Lode Vloemans (Euphonium bij de Koninklijke Symfonische Kapel van de Belgische Gidsen).


Niet toevallig zijn deze musici ook de hoofdrolspelers bij Festival Brass Band. Verschillende van deze ambassadeurs zijn, naast hun professionele verplichtingen en engagementen bij Festival Brass Band, regelmatig te bewonderen als freelancer, invaller of solist in binnen- en buitenland.
De Sterling Virtuoso ambassadeurs vormen een groep als #TeamSterlingVirtuoso, die op een professionele manier met respect voor het merk en naar andere merken een uithangbord wil zijn voor de unieke Sterling Virtuoso Muziekinstrumenten en voor koperblaasinstrumenten in het algemeen.
#TheChoiceOfChampions