Samenwerking met Randefalk Music

Randefalk Music is leverancier van muziekaccessoires die de prestaties verbeteren en het dagelijkse leven van de muzikant vereenvoudigen. De band wil graag deel uitmaken van de ontwikkeling en groei van het hoogwaardige en veelbelovende merk.


Randefalk Music Als internationale en professionele muzikant (bijv. Solo Euphonium in Eikanger - Bjorsvik musikklag) heeft Patrik Randefalk alle kanten van het dagelijkse leven van een muzikant meegemaakt, van lange afstanden reizen met grote instrumenten tot aanhoudende beoefening. Dit heeft geleid tot de wens om betere oplossingen te ontwikkelen voor verschillende muziekgerelateerde problemen. Na jarenlang zijn eigen mondstukken voor euphonium te hebben ontwikkeld, richtte hij begin 2017 zijn bedrijf Randefalk Musikk op. Patrik is gepassioneerd en gedreven om zowel professionele muzikanten, muziekstudenten als amateurmuzikanten te helpen naar een nog beter muziekleven.


Solo Bariton Leen Vandenhende van Festival Brass Band testte het R4B Bariton-mondstuk al in 2018, ze was meteen overtuigd en gebruikt het sindsdien. "Vanaf het eerste moment dat ik dit mondstuk bespeelde, vond ik het echt geweldig! Het voelt zeer robuust aan en voelt extreem zacht aan op de lippen. Het produceert een warm en rijk geluid door het hele register. Met dit mondstuk vind ik de kern van elke noot, wat helpt voor een uitstekende stemming. Technische passages kunnen gemakkelijk worden gemaakt en heel luid spelen is mogelijk zonder het echte baritongeluid te verliezen. Bovendien past het mondstuk bij de zachte en lyrische manier van spelen die ik het leukst vind. Het mondstuk is een perfecte match met mijn bariton. Het is een must have voor de hedendaagse baritonspeler."


Alle Tuba's, Euphoniums, Baritones, Tenor Horns, Flugel, Principal Cornet en sommige cornets van de Festival Brass Band spelen al op het RF-mondstuk. MD Steven Verhaert is erg blij met deze evolutie, aangezien de Randefalk-producten de algemene standaard van de band helpen verbeteren. Ondertussen is het samenspelen afgenomen door Covid 19, maar ook andere muzikanten van de band testen thuis de mondstukken. Randefalk Music levert nu mondstukken voor het volledige assortiment koperblazers, aangezien het Soprano Cornet-mondstuk binnenkort beschikbaar zal zijn. Andere oplossingen De band is niet alleen blij met de uitstekende kwaliteit van de mondstukken, maar ook met de andere oplossingen die Randefalk biedt. De Ryton / Grivory mondstukken zijn erg handig voor mensen met allergieën en de Flowpartner helpt bij luchtstroom, uithoudingsvermogen, registreren en meer. 

Guy Audenaert (Solo BBb Tuba) is als enig aanspreekpunt in de Benelux beschikbaar om u te helpen met eventueel advies.

Meer info op: https://randefalkmusic.com/