Nieuw seizoen, nieuwe gezichten!

Over enkele weken vangen de wekelijkse repetities van Festival Brass Band opnieuw aan. Het eerste concert staat immers al gepland op 18 augustus in Heist-op-den-Berg. Hier kan u komen genieten van enkele brassband-klassierkers en onze eigen solisten.


Een nieuw seizoen brengt vaak ook nieuwe gezichten en veranderingen met zich mee, dat is dit keer zeker niet anders. Jens Rosseels heeft aangegeven dat het engagement voor de groeiende Festival Brass Band niet langer haalbaar leek in combinatie met zijn werk en heeft daarom de band verlaten. Op de backrow verwelkomen wij dan Klaas Coulembier, musicoloog, componist en enthousiast cornetspeler. Ook op de bij de solocornetten verwelkomen we Amber Van Houtven en Ward Mangelschots opnieuw na een korte onderbreking.


Op 1 december neemt de band naar jaarlijkse gewoonte deel aan het nationaal kampioenschap om er opnieuw een gooi te doen naar de titel. Vorig jaar kwamen we alvast zéér dichtbij. Voor deze gelegenheid zal Nick Ost, Sterling Artist en internationaal gevierd euphoniumspeler, de euphonium/baritone pupiter aanvoeren.


Houd zeker de agenda in het oog en abonneer u op onze nieuwsbrief!