Nationaal vice-kampioen 2012-2013

Nationaal vice-kampioen 2010-2011

Nationaal kampioen 2008-2009
Get Adobe Flash player

Kerstconcert 2017

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/12/2017
19:00 - 22:00

Locatie
Sint-Niklaaskerk Glabbeek

Categorieën


Op 17 December aanstaande geeft Festival Brass Band (FBB) een heus Kerstconcert i.s.m. de Red Hackcle Pipe Band (RHPB) en Cynthia Kerremans.

 

50 jaar Hackle pipeDeze “Pipe-band” (doedelzakken in de volksmond) heeft nationale en internationale faam en is op bijna elke grote taptoe in binnen- en buitenland te horen en te bewonderen. Daarenboven vieren ze dit jaar hun 50-jarig jubileum. Reden genoeg voor FBB om deze formatie uit te nodigen op ons Eerste Kerstconcert.

 

Tevens stellen we deze avond een aanstormend zangtalent voor: Cynthia Kerremans.  Deze talentvolle zangeres, zal samen met FBB naast een selectie van gezellige kerstnummers ook de apotheose met de 2 orkesten van deze avond opluisteren.  Wilt u dit alles horen en bekijken kom dan op 17 december naar Glabbeek. Het zal de moeite zijn.

Kaarten voor ons Kerstconcert kan u bekomen via onze muzikanten aan 10€ en u kan ook kaarten bestellen via ons algemeen e-mail adres: festivalbb@hotmail.com met als onderwerp: “kaarten Kertsconcert 2017” geef uw naam en aantal personen op en na storting zullen de kaarten klaarliggen aan de kassa.

cynthia-3CV Cynthia Kerremans °1995
Cynthia wilde al van jongs af aan muziek maken. Toen ze nog maar net 6 jaar was nam ze deel aan een algemene muziekinitiatie en dit inspireerde haar om een opleiding  saxofoon te volgen aan de muziekacademie van Hemiksem.  Ze volgde een klassieke zangopleiding op de! Kunsthumaniora van Antwerpen en deed dit ook één jaar aan het Lemmensinstituut in Leuven.

Met een amateur-zanggezelschap nam ze deel aan de musical “West Side Story”.  Ze verleende tevens haar medewerking aan twee prestigieuze projecten in de wereld van de klassieke muziek en Opera: “Het War Requiem van B. Britten” en “Willem Tell” allebei met het Vocaal Ensemble Reflection in samenwerking met de Munt in Brussel en op Klankkleur samen met het Koninklijk Harmonieorkest van Schelle (KHOS) waar ze de rol van Princes Anna vertolkte in een Frozen Medley met de muziek van de succesvolle en gelijknamige Disney film. 

Cynthia is nog steeds een gedreven lid van KHOS en heeft een vaste plaats aan de talentvolle saxofoon-pupiter.

affiche 2017 Kerstconcert